top of page

Warmtepompen

Warmtepompen in 2 woorden: simpel & efficiënt. Kortom een slimme investering die uw woning future proof maakt. 

Fossiele brandstoffen zoals gas of stookolie zullen geleidelijk aan verzuimen. Investeer daarom in een verwarming met oog op de toekomst, rechtstreeks uit de natuur. Ik hoor u al denken 'uit de natuur?' Ja, met een warmtepomp gebruikt u namelijk energie die reeds van nature in de grond, lucht of het water aanwezig is. Elementen die dus warmer zijn dan hun eigen omgeving, geven op hun beurt energie (warmte) af aan die omgeving. Op die wijze werkt uw warmtepomp.

Kort gezegd: een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor een CV ketel op gas. 

Uw nieuwe energie, rechtstreeks uit de natuur 
 

warmtepomp 2.jpg

Zowel bij nieuwbouw als renovaties wordt er steeds meer geopteerd voor vloerverwarming. Vloerverwarming is één van de meest zuinige manieren om je woning te verwarmen. Daarnaast is vloerverwarming niet zichtbaar, in tegenstelling tot radiatoren. Hierdoor kan de bespaarde ruimte worden gebruikt voor een alternatieve invulling.

De warmte is ook gevoelsmatig aangenamer dan klassieke radiatoren. Dit doordat vloerverwarming door de hele kamer ligt en gelijkmatig wordt verwarmd. Zo kan de vloerverwarming ook weersafhankelijk gestuurd worden. In tegenstelling tot kamers met radiatoren, die leiden tot hotspots en koude plekken in een kamer.

Daarbovenop vergt het weinig onderhoud en is het ook gezonder voor uw omgeving, gezien er minder stof en negatieve iconen aanwezig zijn. 

 

bottom of page